test

n onze huisbrouwerij met kleinschalige apparatuur authentieke goede bieren gebrouwen, zonder enig additief. Momenteel brouwen we vier verschillende bieren in onze huisbrouwerij, allen ontstaan uit liefde, passie, vakmanschap en uiteraard de beste ingrediënten. Bovendien wordt het brouwproces niet geforceerd of versneld, waardoor het bier de tijd krijgt om te rijpen.

lleen de beste ingrediënten worden gebruikt en het brouwproces wordt niet geforceerd of versneld. Het bier krijgt zo de tijd om volgens de klassieke methodes te vergisten en te rijpen, wat resulteert in natuurzuivere bieren. Via de ‘pipeline’ lopen ze rechtstreeks van de brouwerij naar de bar. Daar worden ze in optimale omstandigheden getapt en geserveerd. Laat het smaken!

Op zoek naar een karaktervolle feestzaal om je verjaardag te vieren? Wil je een leuke locatie voor de communie van je oogappel? Je dochter studeert af en wil je haar op een originele manier in de bloemetjes zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende formules aan, al dan niet met een heerlijke bierproeverij, voor groepen tot maximum 80 personen (in dezelfde ruimte).  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Nederlands

Français

English

Jozef Vounckplein 3

3000 Leuven

België